Cautare

2849 de rezultate pentru "soare vasile" (7.43 secunde)
A compus muzica pentru filme de lung metraj Angela merge mai departe, 1982 si Acordați circumstanțe atenuante, 1984 regia Lucian Bratu, Al patrulea gard langa debarcader, 1983, regia Cristiana Nicolae, Ramasagul, 1985, regia Ion Popescu Gopo, Zambet de soare, 1989, regia Elisabeta Bostan.
Au fost admirate picturile lui Jimmy Stanescu, Ioan Silviu Soare, Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Corneliu Ursu, Laura Culea, Petronela Milea, Florin Vilsan - artisti plastici din Calarasi, dar si Otilia Anastase si Mirelle Astrid Popa din Bucuresti, precum si Nestor Damaso del Pino din Las Palmas de Gran Canaria.
K Optik este distribuitorul oficial in Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari de soare si rame de vedere Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma (www.koptic.ro), case de moda care au fost, de asemenea, reprezentate in cadrul evenimentului prin cele 5000 de modele de ochelari de soare si rame de ochelari de vedere, pe care invitatii le-au putut descoperi si proba.
Nu trebuie sa exageram cu expunerea la soare, mai ales la orele amiezii, chiar daca conditiile meteorologice sunt deosebit de prielnice.
De asemenea, mai trebuie sa stim ca vitamina D este sintetizata de piele sub actiunea razelor ultraviolate venite de la Soare. Pentru aceasta, specialistii ne recomanda o expunere "rezonabila" la soare.
Pentru ca trebuie sa retinem ca majoritatea cremelor cu protectie ne feresc de actiunea razelor UVB si doar partial de cea a razelor UVA, acestea din urma fiind mai mult implicate in declansarea reactiilor de tip alergic la soare.
Pune unt pe arsura solara ca sa treaca Daca ai stat prea mult al soare, de frica sa nu pierzi sezlongul sau nu ai folosit crema cu protectie solara adecvata pielii tale, probabil ca esti deja rosie ca racul si toata lumea iti da sfaturi despre cum sa faci si ce sa iei ca sa nu tremuri ca un pui oparit diseara in club.
• Puncte de la soare: Concentrari de melanina printre celulele pigmentare care iau forma unor puncte intunecate la suprafata pielii, in special in palma si pe fata, zonele care sunt expuse cel mai mult la soare.
Reduceti expunerea la soare. Folositi intotdeauna un ecran protector (lotiune) pentru razele solare atunci cand expunerea la soare este inevitabila.
Faptul ca nave extraterestre au fost filmate cum se indreptau spre Soare este cunoscut de intreaga opinie publica.
Norii acopera temporar cerul dar e loc si pentru soare si numai izolat se va semnala burnita sau ploaie slaba. ... Peste zi intervalele cu nori alterenaza cu cele cu soare si numai izolat se va semnala burnita sau ploaie slaba.
Toti trebuie sa profitam de mangaierea discreta a razelor de soare acum, la inceput de primvara, dar mai ales copiii incepand de la cateva luni, varstnicii, persoanele predispuse la depresie etc. ... Incepand din luna mai, expunerea la soare se va face prin protejarea pielii.
Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva.
infectii stari febrile expunerea la soare (multe persoane vin dupa cateva zile de plaja cu leziuni importante) perioada menstruala sarcina stresul oboseala proceduri estetice traumatice la nivelul buzelor (de exemplu tatuajul semipermanent, injectarea de fillere) Herpesul genital In general, infectia se dobandeste in cursul unui contact sexual neprotejat cu o persoana infectata cu HSV-2.
In Bucuresti, miercuri sunt posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice dupa-amiaza, in timp ce in restul zilei vor fi si intervale cu soare. ... In Capitala, joi, avem soare in prima parte a zilei, nori si ploi dupa-amiaza si seara.
Dragoste fulgeratoare cu Anastasia Soare Draghici a compus muzica pentru Celine Dion si multi au spus atunci ca intre ei ar fi existat ceva mai mult decat o amicitie.
Capota-i ridicata, sa se vada bine ca ar avea o problema cu masina lasata si ea la soare. ... Ne-am zis ca acei copii stau de 4 ore in soare, era o caldura infernala.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Pentru infocatii Berbeci, Anul Nou incepe abia din a doua zi dupa eclipsa de Soare din 20 martie, ziua in care Soarele intra in zodia dumneavoastra. ... Lucrurile se vor calma abia dupa conjuctia Soare-Marte, din 14 iunie.
Aceasta ar fi fost de aceeasi marime cu Marte si s-ar fi aflat la aceeasi distanta de Soare ca si Pamantul. ... Asta inseamna ca planetele trebuiau sa fie la aceeasi distanta fata de Soare si sa fie compuse din aceleasi proto-materiale.
google-analytics.com